Tašky pre firmy: 4 dôvody, prečo je taška pre firmu ideálnou investíciou

- Kategória: Novinky

Rôzne reklamné predmety doprevádzajú život snáď každej spoločnosti. Možno budete prekvapení, ale stávkou na istotu sú tašky, ktoré môžu nielen potešiť, ale zároveň plnia hneď niekoľko funkcií. Tašky pre firmy sú praktickým pomocníkom aj krásnym užitočným darčekom. Poďte sa s nami pozrieť, prečo je investícia do vlastných tašiek pre firmy tou správnou voľbou a ako sa vám môže naspäť vrátiť.

Tašky pro firmyTašky pre firmy - investícia s vysokou návratnosťou

Prečo je investícia do vlastných tašiek pre firmy tou správnou voľbou, ktorá sa vám vráti?

1. Propagácia vašej spoločnosti a značky

Veľmi ekeftívnym a cenovo dostupným spôsobom, ako je možné propagovať značku vašej firmy, je práve pomocou tašiek. Úplne každý, kto bude vašu tašku nosiť, vám bude robiť reklamu a zvyšovať povedomie o vašej značke. Investujete do mobilnej reklamnej plochy, ktorá bude každý deň oslovovať ďalšie desiatky potenciálnych zákazníkov.

Tip pre vás:
Tašky pre firmy - Tašky s potlačou

Úplne zásadné je umiestnenie loga vašej firmy na tašku. Logo musí byť čitateľné a viditeľné. Design tašky by mal zodpovedať vašej firemnej identite a hodnotám. Vsaďte na atraktívny vzhľad, ktorý zvýši pravdepodobnosť, že budú ostatní vašu tašku radi používať.

Zákazníkom poskytujeme pred výrobou náhľad tašky s ich grafikou pre schválenie. Grafiku umiestňujeme na šablónu tašky a zasielame v súbore PDF k potvrdeniu. To všetko zadarmo. Máme ale zákazníkov, ktorí si chcú grafiku do šablóny umiestniť sami. To je samozrejme možné, len je potrebné dodržať pár pravidiel umiestnenia.

Viac v článku 3 pravidlá pre umiestnenie náhľadu

2. Praktický a užitočný darček

Dárkové tašky

Chystáte sa na nákup? Asi sa nezaobídete bez tašky. Chcete dať niekomu darček? Bude sa vám hodiť taška. Potrebujete niečo preniesť? Určite využijete tašku. Taška je predmetom dennej potreby pre veľa ludí. Bez ohľadu na to, či ju používajú do práce, na nákupy alebo pri cestovaní, taška je pre všetkých praktickým pomocníkom.

Využite toho, pokiaľ hľadáte užitočný a praktický, darčekový a reklamný predmet, ktorý bude odrážať vašu firemnú identitu. Tašky je možné ľahko personalizovať a prispôsobiť špecifickým potrebám a preferenciám vašej firmy. Môžete zvoliť materiál, farbu, veľkosť a design tašky, ktorý zodpovedá vašej firemnej identite. Personalizácia prispieva k jedinečnosti darčekov a posilňuje vašu značku.

3. Ekológia a životné prostredie

Ekologické papírové tašky

Investovanie do výroby vlastných tašiek môže podporiť ekologický prístup vašej firmy. To ocenia predovšetkým zákazníci, pre ktorých téma ekológie naberá v posledných rokoch na význame. Ponúknutím ekologických papierových tašiek vyrobených z recyklovateľných alebo ekologických materiálov môžete prispieť k ochrane životného prostredia a ukázať, že vaša firma dbá na udržateľnosť a ekológiu.

4. Odlíšte sa od konkurencie

firemní tašky Pilulka

Výroba vlastných firemných tašiek vám umožní vyjadriť svoju jedinečnosť a odlíšiť sa od konkurencie. Design, farby a materiály tašiek prispôsobte špecifickému štýlu a image vašej značky, čím vytvoríte unikátny a rozpoznateľný vizuálny dojem. Využite toho, že oproti iným typom reklamy, ktoré môžu byť priehladnuté alebo zabudnuté, taška poskytuje dlhodobú viditeľnosť. Ľudia často používajú tašky opakovane, čím krajší a unikátnejší design, tým je väčšia pravdepodobnosť, že taška upúta pozornosť ostatných okoloidúcich.

 

Tip pre vás

Pozrite sa na trendy tohto roku v článku Papierové tašky 2023

 

Taška pre vašu firmu: Akú tašku zvoliť?

Existuje široké množstvo materiálov, farby, veľkostí a účelov, akým môže látková či papierová taška s logom vašej firmy slúžiť. Či už sa jedná o klasické látkové tašky, papierové tašky, ekologické luxusné tašky, darčekové luxusné tašky, tašky na víno aj vianočné tašky. 

Látkové tašky

Plátené tašky s potlačou vzbudzujú pozornosť vašich obchodných partnerov aj zamestnancov. Ponúkame látkové tašky vyrobené z bavlny v naturálnom vzhľade aj farebnom prevedení. Taška je vyrobená zo 100% prírodného materiálu a má nosnosť až 12 kg rozloženej váhy. Tašku ponúkame v najbežnejšom rozmere 38x42 cm.

bavlněné tašky

Najpredávanejšie látkové tašky:

bavlněná taška bavlněná taška s krátkým uchem
Klasická bavlnená taška 38x42 cm Bavlnená taška s krátkym uchom 38x42 cm

 

barevné bavlněné tašky

Viac informácií v článku Nové farebné látkové tašky cez rameno

PREJSŤ NA VÝBER LÁTKOVÝCH TAŠIEK

Eko luxusné tašky

Luxusné papierové tašky vyrobené z kraftového papiera sú kombináciou krásnej darčekovej a ekologickej tašky, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a dajú sa úplne recyklovať. Povrch tašky je jemne ryhovaný, uši sú vyrobené z bavlny, vždy vo farbe tašky. Tieto tašky sú vhodné do obchodov, tak aj na darčeky vyšších hodnôt. Tašku je možné potlačiť sieťotlačou.

Najobľúbenejšia: Siena hnedá 26x12x34

eko taška

PREJSŤ NA VÝBER EKO LUXUSNÝCH TAŠIEK

Darčekové luxusné tašky

Vyberte si darčekové luxusné tašky špičkovej kvality v rozlišnom prevedení materiálu, farebnosti a držadiel. V našej ponuke nájdete nielen klasické tašky s lamináciou a bavlneným uchom, ale aj špeciálne papierové tašky so zlatým povrchom alebo farebne kombinované. Tieto luxusné tašky sú vhodné aj ako reklamné tašky potlačené logom alebo ďalšími informáciami.

luxusní tašky

PREJSŤ NA VÝBER DARČEKOVÝCH LUXUSNÝCH TAŠIEK

Tašky na víno

Taška na víno patrí medzi najobľúbenejšie druhy papierových tašiek. V našej ponuke nájdete rôzne druhy tašiek, od strojových s krúteným uchom za bezkonkurenčné ceny, po najluxusnejšie tašky s bavlneným uchom a vystuženou vrchnou časťou a dnom.

bílé dárkové papírové tašky hnědé dárkové papírové tašky dárkové papírové tašky červené
malá taška a taška na víno malá taška a taška na víno malá taška a taška na víno

 

PREJSŤ NA VÝBER TAŠIEK NA VÍNO

Vianočné tašky

Vianočné tašky sú obľúbené medzi klientami, ktorí chcú vopred naznačiť, čo bude obsahom tašky. Môžete vyberať od decentnej zlatej potlače vločiek po výrazné vianočné motívy. Časť tašiek je možné potlačiť logom alebo ďalšími informáciami.

vánoční tašky

Radi vám s výberom papierových tašiek pomôžeme

Pokiaľ ste si s výberom istí, môžete si objednať tašky priamo cez náš E-SHOP. V prípade záujmu o tašky s potlačou vyplňte náš DOPYTOVÝ FORMULÁR a my vám pošleme cenovú kalkuláciu. Dopytový formulár nájdete u každého produktu, je umiestnený naspodu stránky pod špecifikáciou tašky.

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah