Papierové tašky 2023

- Kategória: Novinky

Sme na začiatku roku 2023 a predaj papierových tašiek sa rozbehol naplno. Aké tašky budú hitom tohto roku? Dajú papierové a textilné tašky šancu igelitkám alebo ich prevalcujú, ako tomu bolo v predchádzajúcich rokoch?

Papírové tašky s potiskem

Trocha historického kontextu

V roku 1850 Američan Francis Wolle stál pri zrode prvej verzii papierovej tašky ako novej technológie pre prepravu výrobkov. Postupom času sa podarilo vylepšiť konštrukciu a tak sa zrodila papierová taška veľmi podobná tej, ktorú poznáme dnes. V roku 1930 tak mnoho obchodníkov začalo ponúkať papierové tašky ako prostriedok k preprave ich produktov svojim zákazníkom. Papierové tašky tak mohli začať pomaly a rozvážne získavať svoje miesto na trhu.

Výhody papierových tašiek

Papierové tašky sú lacnejšie než igelitové tašky a sáčky a sú veľkým krokom k zmene životného štýlu vašej firmy. K výrobe papierových tašiek sa využívajú rýchlo rastúce stromy, ako sú ihličnany alebo myrtovité druhy stromov. Patria medzi nich napr. eukalypty alebo borovice. Jednou z ich najdôležitejších vlastností je, že pohlcujú CO2 oveľa viac než iné druhy. Výroba papierových tašiek z týchto druhov stromov teda pomáha životnému prostrediu.

Najpredávanejšie papierové tašky 2023

Už niekoľko rokov sa opakovane stáva najpredávanejšou taškou Topcraft 32x14x42 hnedá. Táto taška s vysokou nosnosťou a širokou využiteľnosťou sa dá potlačiť všetkými ponúkanými technológiami a je tak jedným z najvšestrannejších produktov v našej ponuke.

Papírová taška hnědá Topcraft 32x14x42
Topcraft hnedá 32x14x42   

Ďalšie obľúbené tašky pre rok 2023

Veľkej obľúbenosti sa tešia taktiež biele papierové tašky s krúteným uchom. Najviac ExtraTWIST biela 18x8x24 a ExtraTWIST biela 24x11x33. Tieto tašky sú elegantým riešením s potlačou aj bez potlače. Vieme ich potlačiť všetkými ponúkanými technológiami a potlač na nich vyzerá naozaj dobre. Viac o bielych papierových taškách sa môžete dozvedieť v článku Papierová taška biela - elegantné a pritom lacné riešenie.

Papírová taška bílá ExtraTWIST 18x8x24 Papírová taška bílá ExtraTWIST 24x11x33
ExtraTWIST biela 18x8x24 
ExtraTWIST biela 24x11x33


Farebné papierové tašky 2023

Obľúbenými farebnými taškami je celá kolekcia farebných tašiek ExtraTWIST. Najobľúbenejší je rozmer 24x11x33, pretože je najuniverzálnejší. Najpredávanejšou farbou je čierna a červená.

Černá taška ExtraTWIST 24x11x33 Červená taška ExtraTWIST 24x11x33
ExtraTWIST čierna 24x11x33     
ExtraTWIST červená 24x11x33


Novinka - poštovné tašky a obálky na zásielky

Vypočuli sme volanie zákazníkov po ponuke papierových obálok alebo papierových tašiek bez ucha a prichádzame s poštovnými taškami, ktoré sú čerstvou novinkou v našej ponuke. Vyberte pre svoju predajňu alebo firmu tie, ktoré vám budú vyhovovať najviac. Viac o poštovných taškách sa môžete dozvedieť v článku Poštovné tašky a obálky na zásielky, kde ich podrobne predstavujeme.

Poštovní tašky

Radi vám s výberom papierových tašiek pomôžeme

Radi vám pomôžeme tašky vybrať. Pokiaľ ste si výberom istí, môžete si objednať tašky priamo cez náš E-SHOP. V prípade záujmu o tašky s potlačou vyplňte náš DOPYTOVÝ FORMULÁR a my vám pošleme cenovú ponuku. Dopytový formulár nájdete u každého produktu a je umiestnený naspodu stránky pod špecifikáciou tašky.

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah