Najlacnejšie papierové tašky

- Kategória: Novinky

Papierové tašky nemusia byť len drahé darčekové tašky s lamináciou, do ktorých vkladáme vianočné darčeky, stojace aj desiatky korún za kus. Ponúkame aj oveľa lacnejšie možnosti papierových tašiek.

Nejlevnější papírové tašky

Najlacnejšie papierové tašky - biele a hnedé s plochým alebo krúteným uchom

Biele a hnedé papierové tašky z kraftového papiera sú suverénne najlacnejšia kategória papierových tašiek. Zároveň ale nemusia vyzerať vôbec zle a dajú sa elegantne použiť neobrandované (nepotlačené).

Biele / hnedé tašky s plochým uchom

Tašky z tejto kategórie sú vyrobené z kraftového papiera v gramáži o rozsahu 70 gr - 100 gr. Gramáž sa u jednotlivých tašiek líši podľa veľkosti a kolekcii tašiek. Nosnosť závisí na rovnakých ukazateľoch a pohybuje sa v rozsahu 4 kg - 10 kg pri rozloženej hmotnosti. Veľkostne v tejto sekcii nájdete tašky od najmenšieho rozmeru 18x8x22 až po veľkú tašku 47x17x48 cm. U tejto tašky je možná potlač všetkými ponúkanými tlačovými technológiami.

Najobľúbenejšie biele tašky:

Najobľúbenejšie hnědé tašky:

Topcraft bílá 18x8x22
papírová taška hnědá Topcraft 18x8x22
Topcraft biela 18x8x22      Topcraft hnedá 32x14x42

PREJSŤ NA VÝBER STROJOVÝCH TAŠIEK S PLOCHÝM UCHOM

Biele / hnedé tašky s krúteným uchom

Tašky vyrobené z kraftového papiera s krúteným uchom v gramáži od 80 gr do 110 gr. Veľkostne je rozsah trochu väčší v porovnaní s taškami s plochým uchom. Nájdeme tu rozmery od najmenšej tašky 18x8x22 cm až po obrovskú tašku s rozmerom 54x15x49 cm. Spoločne s väčšími rozmermi prichádza aj vyššia nosnosť. Rozsah je od 6 kg do 12 kg. U týchto tašiek je možná potlač všetkými ponúkanými technológiami.

Najobľúbenejšie biele tašky:

Najobľúbenejšie hnedé tašky:

papírová taška bílá ExtraTWIST bílá 18x8x24 papírová taška bílá ExtraTWIST hnědá 18x8x24
ExtraTWIST biela18x8x24      ExtraTWIST hnedá 18x8x24

PREJSŤ NA VÝBER STROJOVÝCH TAŠIEK S KRÚTENÝM UCHOM

Najlacnejšie farebné papierové tašky s krúteným uchom

Farebné papierové tašky obecne môžeme rozdeliť do dvoch kategórií. Sú to farebné papierové tašky s krúteným uchom a darčekové luxusné papierové tašky. Nás teraz bude zaujímať tá lacnejšia kategória - farebné papierové tašky s krúteným uchom.

V ponuke máme niekoľko rôznych farieb a rozmerov. Gramáž kraftového papiera sa pohybuje od 80 gr do 100 gr podľa veľkosti. Farby: červená, čierna, zelená, modrá, zlatá, strieborná, oranžová, svetlomodrá, slonová kosť. Veľkosti sa pohybujú od malých tašiek 18x8x24 cm až po tie najväčšie 55x15x49 cm. V každej farebnej rade sa však môže nachádzať trochu iná dostupná skladba rozmerov. Všetky tašky z tejto ponuky je možné potlačiť len sieťotlačou.

Najobľúbenejšie tašky:

papírová taška ExtraTWIST červená 18x8x24 papírová taška ExtraTWIST černá 24x11x33
ExtraTWIST červená 18x8x24      ExtraTWIST čierna 24x11x33

PREJSŤ NA VÝBER FAREBNÝCH TAŠIEK S KRÚTENÝM UCHOM

Papierové tašky na víno

Tašky na víno sú takmer najpredávanejším tovarom. V ponuke máme obyčajné z kraftového papiera s krúteným uchom, aj luxusnejšie zo štrukturovaného silnejšieho papiera s textilným uchom.

Mosela 14x8x39

Taška je z kraftového papiera 100 - 120 gr. Má krútené ucho. Ponúkame ju vo farbách: biela, hnedá, červená, zelená, čierna, modrá. Nosnosť tašky je 10 kg - unesie teda spoľahlivo akékoľvek víno alebo fľašu tvrdšieho alkoholu, ktorá sa do nej vojde. Potlač je možná len sieťotlačou.

Najobľúbenejšie:

Blu Glass, Blu

Tašky sú vyrobené z hnedého jemne ryhovaného kraftového papiera 110 gr alebo 120 gr a krúteným vlepeným uchom. Ponúkame ich v týchto veľkostiach a typoch: Blu Glass 18x9x39, Blu 25x11x41. U všetkých rozmerov je nosnosť tašky 12 kg pri rozloženej hmotnosti. Potlač je možná sieťotlačou.

PREJSŤ NA VÝBER TAŠIEK NA VÍNO

Radi vám s výberom tašky pomôžeme

Potrebujete si tašku najskôr ohmatať a prehliadnuť? Príďte sa pozrieť do nášho SHOWROOMU. Radi vám s výberom tašky pomôžeme. Pokiaľ ste si výberom tašky istí, môžete ju objednať priamo cez náš E-SHOP. V prípade, že máte záujem o tašku s potlačou, vyplňte DOPYTOVÝ FORMULÁR a my sa vám ozveme s cenovou ponukou. Dopytový formulár nájdete u každého produktu umiestnený na spodu stránky pod špecifikáciou tašky.

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah