Papierová taška s logom: Firemná reklama za pár centov

- Kategória: Novinky

Veľa firiem investuje v poslednej dobe nemalé prostriedky, aby boli vidieť na internete, ale zabúdajú na to, že svet sa neodohráva len v online prostredí. Stále trávime podstatnú časť našich životov vonku medzi ľuďmi. Nezabúdajte na to a robte svojej firme reklamu prirodzene a jednoducho pomocou papierových tašiek s logom.

Papírové tašky s logem

Nešetrite na reklame a budujte pevné obchodné vzťahy

Rastúca inflácia sa prejavila na českom trhu okrem iného v tom, že sa firmy snažia maximálne znížiť svoje prevádzkové náklady. Na reklamných a darčekových predmetoch pre svojich zákazníkov, obchodných partnerov a spolupracovníkov by ste ale za žiadnych okolností nemali šetriť. Aj keď sú v dobe energetickej krízy oveľa dôležitejšie oblasti, do ktorých investovať, pravdou zostáva, že firemné darčekové predmety hrajú v biznise väčšiu úlohu, než sa na prvý pohľad zdá.

Niekoľko svetových prieskumov potvrdilo, že získanie vhodného reklamného predmetu môže ovplyvniť ochotu nadviazania spolupráce, a to viac než z jednej tretiny. A akoby nie. Úlohu hraje psychológia. Okamžik darovania je pre veľa z nás pozitívna spomienka a v podvedomí si uchovávame predovšetkým ten pocit, ako sme sa v daný moment cítili.

Aj preto je darovanie darčekov z psychologického hľadiska významným krokom v budovaní vzájomných obchodných vzťahov. A kým sa pustíte do dôkladného výberu reklamných darčekových predmetov, môžete začať tak, že si necháte vyrobiť papierovú tašku s logom, ktorá bude zároveň plniť funkciu firemného darčekového predmetu.

Papierová taška s logom vašej firmy - investícia, ktorá sa vyplatí

Lacné papierové tašky s logom využijete nielen ako nosič propagačných prospektov na veľtrhoch, výstavách či obchodných stretnutiach, veľmi dobre poslúžia ako rýchle balenie rôznych firemných darčekov pre vašich zákazníkov a obchodných partnerov. Naše papierové tašky sú vyrábané z vysoko kvalitného odolného materiálu, takže sa nemusíte báť ani roztrhnutia pod vplyvom váhy.

Najväčšia pridaná hodnota papierových tašiek s logom je ukrytá v ich rýchlom až nekontrolovateľnom šírení mena vašej spoločnosti. Veľa ľudí papierové tašky vďaka ich kvalite a odolnosti využíva v bežnom živote, pretože sú oveľa elegantnejšie a ekologickejšie než plastové igelitky. Z firemných tašiek sa tak stávajú skvelí pomocníci pre odnos akéhokoľvek druhu produktov. Vy vďaka tomu urobíte skvelý ťah pri budovaní či posilňovaní vašej značky, pretože každá taška sa stáva živou reklamou, ktorá zaujme aj niekoľo stoviek párov očí. To už je naozaj úctyhodné číslo na predmet, ktorý mal pôvodne slúžiť ako obal na firemný darček.

tašky s logem

Ukážte svetu, že vám príroda nie je ľahostajná

Už sme si ukázali, že eko papierová taška je nielen užitočná, ale aj ekonomicky prínosná. Predovšetkým je ale ekologická. Ako firma svojmu okoliu ukážete, že vám na budúcnosti našej plánety záleží a nie je vám ľahostajné, kam sa jej osud uberá. K výrobe našich papierových tašiek sa využívajú obnoviteľné zdroje surovín, dajú sa jednoducho a úplne recyklovať a sú oveľa rýchlejšie rozložiteľné než plast. Je nutné podotknúť, že ich výroba ani zdaľeka nezaťažuje životné prostredie tak ako plastové tašky.

TIP: Zapojte seba aj svoju firmu do projektu #bezigelitky a vytvorte spoločne s nami lepší svet bez igelitových tašiek. Papierové tašky sa cenovo vyrovnajú igelitkám.

Bezigelitky.cz

Aké tlačové technológie vám môžeme ponúknuť?

potisk tašek logem

Digitlač

Poznajte výhody najmodernejšej digitálnej tlačiarne vyvinutej priamo na papierové tašky. Tlačová hlava od HP tlačí plnofarebne CMYK pigmentovými atramentmi, a to na výšku s rozsahom až 30 cm. Technológia zvláda potlač takmer bez obmedzení vstupných tlačových dát, inými slovami, zvládne vytlačiť aj fotografiu, vektory (krivky) nie sú nutné. Potlač touto technológiou je rýchla a cenovo dostupná.

  • + cena
  • + rýchlosť dodania
  • + plnofarebná potlač
  • + potlač na textilné tašky
  • + potlač od 100 ks do desiatok tisíc
  • menšia ostrosť potlače (v porovnaní s papierovou taškou potlačenou na sieťotlači)
  • potlač na vybrané hnedé a biele tašky s plochým alebo krúteným uchom

Vhodné pre počet 100 - 5.000 ks

Sieťotlač

Vďaka sieťotlači vám dodávame tašky s naozaj veľmi kvalitnou potlačou. Ostrosť potlače je takmer bezkonkurenčná. Tlačiť je možné až 8 priamymi farbami, vrátane CMYK. K dnešnému dňu máme k dispozícii celkom 5 sieťotlačových strojov. Tlačové farby sú miešané pomocou profesionálneho softwaru X-rite a farebný výstup je kontrolovaný spektrofotometrom.

  • + kvalita a ostrosť potlače
  • + kvalitná viacfarebná potlač
  • + presná sútlač farieb
  • + potlač na väčšinu papierových a textilných tašiek
  • u viacfarebnej potlače vyššia cena

Vhodné pre počet 100 – 1.000 ks

Flexotlač

Chcete tašky s potlačou za naozaj nízku cenu? Pokiaľ máte jednoduchý motív potlače (jednofarebné logo, nápis…) a prajete si odoberať väčšie množstvo tašiek, potom je potlač pomocou flexotlačovej technológie ideálnou voľbou. Môžeme vám ponúknuť tri flexotlačové stroje s výkonom okolo 30.000 ks za deň.

  • + cena
  • + možnosť potlače väčšieho množstva tašiek (radovo desaťtisíce)
  • vhodné len pre jednoduchšiu jednofarebnú potlač
  • potlač len na hnedé a biele kraftové tašky s plochým/krúteným uchom

Vhodné pre počet 500 – 30.000 ks

Horúca razba s fóliou

Pre ozajstných milovníkov exkluzivity a luxusu ponúkame horúcu razbu, kde pomocou zlatých, strieborných a ďalších farieb, vieme zákazníkom ponúknuť potlač vrazenú do tašky vo vysokom lesku. Horúcu razbu je možné aplikovať len u luxusných tašiek.

  • + luxusné prevedenie
  • + kvalitná ostrá razba
  • + metalická zlatá alebo strieborná farba
  • pomalá potlač, vhodná len pre potlač menšieho množstva tašiek (radovo stovky kusov)

Radi vám s výberom papierových tašiek pomôžeme. Kontaktujte nás telefonicky poprípade na náš e-mail info@taskahned.sk.

Pokiaľ ste si výberom istí, môžete si objednať tašky priamo cez náš E-SHOP. V prípade záujmu o tašky s potlačou vyplňte náš DOPYTOVÝ FORMULÁR a my vám pošleme cenovú kalkuláciu. Dopytový formulár nájdete u každého produktu, je umiestnený naspodu stránky pod špecifikáciou tašky.

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah