Vieme, aké reklamné nákupné tašky kupuje Vaša konkurencia

- Kategória: Novinky

papírové tašky

Za tie roky pôsobnosti na trhu už vieme, aké reklamné nákupné tašky od nás odoberajú prevádzkovatelia z rôznych odborov. Do každého odboru nižšie sme vybrali dve najčastejšie nakupované, a zároveň najvhodnejšie reklamné nákupné tašky pre daný segment.

Reklamné nákupné tašky pre bežné nákupy

Papierové tašky pre supermarkety a obchody s ovocím a zeleninou

Pre bežný nákup v supermarkete je ideálna taška s rozmerom 32x14x42 cm. Reklamné nákupné tašky s týmto rozmerom nahradili igelitové tašky. Kvôli úspore finančných prostriedkov doporučujeme voliť hnedé papierové tašky s plochým uchom. Do hypermarketov alebo všeobecne obchodov, kde bývajú nákupy zákazníkov objemnejšie, doporučujeme o trochu väčšiu tašku, konkrétne tašku s rozmerom 40x16x45.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraKRAFT 32x14x42 ExtraKRAFT 40x16x45

Tašky do drogérie

Našim zákazníkom zo segmentu drogérie, sa osvedčilo zaobstarať si o trochu menšie tašky než v supermarketoch. Zákazníci tu väčšinou urobia pomerne malý nákup a keď náhodou kupujú plienky alebo toaletný papier, tak v balení už sú priehmaty na ruku.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Topcraft 18x9x22 ExtraKRAFT 24x11x33

Biele papierové tašky do lekární

V lekárniach je to veľmi podobné ako v drogérii. Zákazníci väčšinou nakupujú lieky, potravinové doplnky a ďalší sortiment malých rozmerov. Na rozdiel od drogérie, u nás súkromní lekárníci kupujú reklamné nákupné tašky v bielej farbe.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraKRAFT 22x10x28 ExtraKRAFT 26x14x36

Reklamné nákupné tašky pre pekárne

Príjemnú atmosféru z návštevy vašej remeselnej pekárne a nákupom voňavého, s láskou upečeného pečiva, umocníte odnosom v reklamnej nákupnej taške s logom Vašej pekárne.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Topcraft 26x14x36 ExtraKRAFT 32x17x44

Eko taška pre BIO obchody

Majitelia BIO obchodov preferujú ekologické papierové tašky za nízke obstarávacie náklady. V tomto prípade ponúkame recyklovateľné hnedé tašky a pokiaľ si prajú aj potlač, tak doporučujeme tašky potlačiť pomocou flexotlačovej technológie, ktorá je určená na potlač jednoduchých motívov alebo nápisov. O flexotlači sa môžete bližšie dozvedieť tu.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Krafter 22x11x25 Krafter 26x14x30

 

4 dôvody, kvôli ktorým sa k nám naši zákazníci vracajú

benefit taškahned benefit taškahned
Vlastné pokročilé výrobné technológie. Ekologické farby najvyššej kvality. Reklamná potlač na tašky grafikou vášho podniku podľa vašich predstáv.
benefit taškahned benefit taškahned
Rýchla potlač. Série tašiek od 100 ks po 50.000 ks za týždeň u Vás. V pražskom showroome si môžete vyskúšať a vybrať svoju tašku.

 

Gastro prevádzky, vinotéky, cukrárne a kaviarne

Používaním papierových tašiek dáva váš podnik predovšetkým jasne najavo ekologické zmýšlanie. Reklamné nákupné tašky s potlačou vašej prevádzky upútajú pozornosť ľudí v blízkom okolí. Dnes si už ani nevieme predstaviť odniesť pochutiny inak než v elegantnejšej papierovej taške.

Odnosné tašky pre bistrá a reštaurácie

Tu je zásadné, aby mala taška väčšiu plochu dna. Vďaka tomu je zaručená stabilita menu boxov a nehrozí vyliatie omáčky, ako k tomu dochádza napr. v plastovom vrecku. Papierovou taškou tak svojim zákazníkom doprajete dokonalý servis. Na burgery, ramen alebo pho sú dobré odnosné tašky s rozmerom 28x17x27. Až tri klasické menu boxy je možné odniesť v taške 32x20x28.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Takeaway 28x17x27 Takeaway 32x20x28

Vysoké tašky na víno do vínotéky

U vínoték je to jasné. Všetky tašky na víno pre vás ponúkame v kategórii „Tašky na víno“. Všetky tašky majú približne rovnaké rozmery, pri výbere tašiek tak bude kľúčový skôr váš vkus. Môžeme vám však doporučiť aj tašky, do ktorých sa zmestí vedľa fľaše vína ešte malý nákup.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraTWIST 22x10x35 ExtraTWIST 26x12x34

Papierové tašky so širokým dnom do cukrárne

Pri nakupovaní cukroviniek v cukrárni sa všetky zákusky a iné pochutiny balia na tácku. U reklamnej nákupnej tašky je teda prioritou mať široké dno pre jednoduché vkladanie tácok so zákuskami. Naši odberatelia z cukrární najčastejšie odoberajú tašky z rady „Takeaway“, väčšinou v bielej farbe.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Twister 26x17x25 Takeaway 32x22x24

Kraftové tašky pre kaviarne

Dnešné kaviarne, vedľa svojej kávy, ponúkajú aj svoje domáce pečivo alebo zákusky. Môžu predávať aj svoju čerstvo praženú kávu alebo vo fľaši domácu limonádu. Pre odnos kávy alebo domácej limonády doporučujeme tašky na výšku, pre odnos pečiva, tort alebo dokonca raňajkových menu môžeme ponúknuť tašku so širokým dnom.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Topcraft 22x10x36 Takeaway 32x22x24

Segment fashion

Z papierových tašiek s potlačou vyžaruje istá elegancia. Pre segment fashion môžete vyberať z papierových, eko luxusných alebo luxusných laminovaných. Papierové tašky ponúkame obyčajné biele alebo hnedé, takisto farebné. Tie nájdete v kategórii „Farebné tašky - krútené ucho“.

Papierové tašky pre bežný obchod s módou

Väčšina našich zákazníkov prevádzkujúci butik odoberá prevažne biele tašky s krútenými uchami. Máme aj zákazníkov, ktorí uprednostňujú tašky farebné papierové. Farebné tašky vyberajú skôr podľa svojho vkusu alebo napríklad kvôli zladeniu s vizuálom ich obchodu. Každopádne všetky tašky majú jedno spoločné, a to je veľkosť. Pre odnos oblečenia sú ideálne tašky vo formáte 34x12x29 a väčšie.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraTWIST 34x12x29 ExtraTWIST 40x16x45

Luxusné tašky do obchodu s luxusnou módou

Pokiaľ predávate luxusné oblečenie, napríklad košele, obleky alebo spodnú bielizeň, tak vám môžeme ponúknuť luxusné tašky v ekologickom štýle alebo luxusné laminované tašky. Rovnako ako u obchodníkov s bežným oblečením, tak aj tu vyberajú naši zákazníci podľa vkusu. S rozmermi tašiek je to rovnaké. Obchodníci predávajúci obleky, vyberajú z rozmerov 37x12x29. Obchodníci predávajúci doplnky, bižutériu, luxusnú spodnú bielizeň, vyberajú reklamné nákupné tašky menších rozmerov, väčšinou 25x11x31 a menšie.

EKOLOGICKÉ LUXUSNÉ TAŠKY

LUXUSNÉ LAMINOVANÉ TAŠKY

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Verona 37x12x29 matná laminácia Milano 25x11x31 lesklá laminácia

Ako objednať reklamné nákupné tašky

Tašky s potlačou sa dnes dajú zaobstarať za veľmi zaujímave ceny. Pošlite nám nezáväzný dopyt a my vám obratom pošleme cenovú kalkuláciu…

  • Prejdite k výberu tašiek do kategórie produktov
  • Vyberte si tašku z ponuky a pomocou tlačítka „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ prejdite k dopytovému formuláru

poptávka s potiskem

Tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v kategórii.

poptávka s potiskem

Tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v detaile produktu.

  • Vyplňte a odošlite krátky dopytový formulár
  • Na základe vášho dopytu vám pošleme cenovú kalkuláciu. V pracovných dňoch od 9 hod. do 17 hod. odosielame cenové kalkulácie obratom
  • Poprosíme vás o doručenie tlačových dát
  • Z tlačových dát vám pripravíme náhľad potlače na šablóne k schváleniu ZADARMO
  • Po odsúhlasení náhľadu a objednávky vám vystavíme zálohovú faktúru
  • Po uhradení zálohovej faktúry priraďujeme tašky k potlači do výroby
  • Po vytlačení vám tašky expedujeme na vami určenú dodaciu adresu

 

PREJSŤ NA VÝBER REKLAMNEJ NÁKUPNEJ TAŠKY

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah