Malé papierové tašky

- Kategória: Novinky

Medzi naše papierové tašky patria vo veľkej miere taktiež malé papierové tašky. V našej ponuke nájdete tieto malé papierové tašky v najrôznejších prevedeniach materiálu, farebnosti a držadiel. Výber zahrňuje strojové papierové tašky s plochým a krúteným uchom, darčekové luxusné tašky s textilným uchom, aj eko luxusné tašky s textilným uchom. To preto, aby si každý zákazník dokázal vybrať práve to, čo potrebuje. Tašky ponúkajú najrôznejšie využitie od uloženia drobných darčekov a reklamných predmetov, cez šperky, až po menšie kancelárske produkty alebo potraviny.

malé papírové tašky

Strojové malé papierové tašky s plochým aj krúteným uchom

Aj keď strojové papierové tašky patria medzi najlacnejšie tašky všeobecne, sú vyrábané z kvalitného papiera a dokážu uniesť váhu 5 až 14 kilogramov - záleží na konkrétnej veľkosti. Strojové papierové tašky vyrábame v klasickej bielej a prírodnej hnedej farbe. K týmto papierovým taškám sa výborne hodí reklamná potlač. Je možné ju využiť pre prenos drobných nákupov potravín, kancelárských produktov, či oblečenia.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

Ploché ucho - Krafter hnědá 18x9x22 Kroucené ucho - ExtraTWIST bílá 18x8x24
Ploché ucho -
Krafter hnedá 18x9x22          
Krútené ucho -
ExtraTWIST biela 18x8x24

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Farebné malé papierové tašky s krúteným uchom

Farebné papierové tašky sú výbornou voľbou pre reklamné účely. Dajú sa použiť s potlačou aj bez. Bez potlače sa farebné malé papierové tašky najviac využívajú v papiernictvách alebo v obchodoch s darčekovými produktami. Môžete si všimnúť, že u tašiek Blu a Mat Oro je vrchná časť zahnutá dovnútra, tým pádom pôsobí luxusnejšie. Samozrejme ako všetky naše papierové tašky sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

ExtraTWIST černá 18x8x24

Mat Oro zlatá 25x11x36

ExtraTWIST čierna 18x8x24     Mat Oro zlatá 25x11x36

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Darčekové luxusné malé papierové tašky s textilným uchom

V našej ponuke luxusných papierových tašiek nájdete rôzne varianty. Ako vždy sú papierové tašky zo špičkového materiálu - v rôznych farbách a s rôznymi držadlami. Klasicky si môžete vybrať papierové tašky s lamináciou a bavlneným uchom. Pre luxusnejší vzhľad si môžete vybrať papierové tašky so zlatým povrchom alebo v rôznych farebných kombináciách. Všetky typy darčekových luxusných papierových tašiek budú lepšie reprezentovať v kombinácii s reklamnou potlačou. Potlačené aj nepotlačené malé papierové tašky využijete v obchodoch s darčekovými produktami alebo napríklad v zlatníctve.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

Monza bílá 16x8x19 MAT Monza bílá 16x9x28 LESK
Monza biela 16x8x19 MAT       Monza biela 16x9x28 LESK

 

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Eko luxusné malé papierové tašky s textilným uchom

Tieto papierové tašky sú vhodné pre milovníkov krásnych papierových tašiek, ale taktiež prírody. Naše eko papierové tašky sú vyrobené z kraftového papiera a sú recyklovateľné. Povrch bielych tašiek je hladký, hnedé sú jemne ryhované. Obidve farby tašiek je možné potlačiť sieťotlačou. Textilné ucho papierových tašiek je z bavlny v rovnakej farbe ako samotná papierová taška. Tieto malé papierové tašky je možné využiť v obchodoch s vzácnymi produktami, alebo jednoducho v obchodoch, v ktorých majiteľ rád šetrí naše životné prostredie a myslí ekologicky.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

Siena hnědá 16x6x26 Siena bílá 16x6x26
Siena hnedá 16x6x26    Siena biela 16x6x26

 

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Radi vám s výberom papierových tašiek pomôžeme

Radi vám pomôžeme tašky vybrať. Pokiaľ ste si výberom istí, môžete si objednať tašky priamo cez náš E-SHOP. V prípade záujmu o tašky s potlačou vyplňte náš DOPYTOVÝ FORMULÁR a my vám pošleme cenovú kalkuláciu. Dopytový formulár nájdete u každého produktu umiestnený na spodu stránky pod špecifikáciou tašky.

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah