Farebné papierové tašky

- Kategória: Novinky

Nevyhovuje vám pre vašu značku hnedá alebo biela papierová taška? Preferujete radšej veselé farebné tašky? Aj tie vám môžeme ponúknuť. V článku nižšie nájdete tie najpredávanejšie farebné papierové tašky.

farebné papierové tašky

Farebné papierové tašky a ich využitie

Farebné papierové tašky sa najčastejšie využívajú ako darčekové a reklamné tašky. Používajú ich firmy pri obdarovaní svojich partnerov, dodávateľov alebo VIP zákazníkov. V kombinácii s potlačou môžu taktiež skvelo slúžiť ako reklama na firemných verejných akciách.

Rozdelenie farebných papierových tašiek

Farebné papierové tašky obecne môžeme rozdeliť do dvoch kategórií:

  • farebné papierové tašky s krúteným uchom
  • darčekové luxusné papierové tašky

Farebné papierové tašky s krúteným uchom

V ponuke máme niekoľko rôznych farieb a rozmerov. Gramáž kraftového papiera sa pohybuje od 80 gr do 100 gr podľa veľkosti. Farby: červená, čierna, zelená, modrá, zlatá, strieborná, oranžová, svetlo modrá, slonová kosť. Veľkosti sa pohybujú od malých tašiek 18x8x24 cm až po tie najväčšie 55x15x49 cm. V každej farebnej rade sa však môže nachádzať trochu iná dostupná skladba rozmerov. Všetky tašky z tejto ponuky je možné potlačiť sieťotlačou.

Najobľúbenejšie tašky:

 

PREJSŤ NA VÝBER FAREBNÝCH TAŠIEK S KRÚTENÝM UCHOM

 

Farebné darčekové luxusné tašky

Čierne, červené, s lamináciou – matné alebo lesklé. Zlaté, strieborné, modré, hnedé aj bordó – bez laminácie. V tejto kategórii ponúkame hneď niekoľko rôznych možností materiálu – jednotlivé tašky sa odlišujú typom papiera aj textilného ucha. Všetky tašky, ktoré tu nájdete, je možné potlačiť sieťotlačou alebo horúcou razbou.

Tašky Milano

Základným materiálom je biely natieraný papier 130 gr. Taška je farebná červená alebo čierna. Vždy s lesklou lamináciou. Ucho je bavlnená šnúrka ukončená uzlom – vždy vo farbe tašky (červená, čierna). Nosnosť u všetkých ponúkaných rozmerov je 12 kg pri rozloženej hmotnosti. U týchto tašiek ponúkame len rozmery: 16x8x24, 25x11x31, 36x12x40, 55x15x48.

Najobľúbenejšie tašky:

Tašky Gold, silver

Sú vyrábané z bieleho štruktúrovaného papiera 135 gr. Farba tašiek je strieborná alebo zlatá. Ucho je zlatá/strieborná pletená šnúrka ukončená uzlom. Gold, Silver tašky sú nelaminované. Ich nosnosť je u všetkých ponúkaných rozmerov 12 kg pri rozloženej hmotnosti. Ponúkame len 3 rozmery od každej farby + tašku na víno: 25x11x20, 33x13x29, 41x12x35, 12x10x41.

Najobľúbenejšie tašky:

Tašky Brown, Milano Blu

Tašky sú vyrobené z kraftového papiera 120 gr. farba tašiek hnedá (Brown) alebo modrá (Milano Blu). Ucho je vždy bavlnená šnúrka ukončená uzlom – vo farbe tašky. Všetky ponúkané veľkosti majú nosnosť 12 kg pri rozloženej hmotnosti. Tašky sú nelaminované. Rozmery sú: od 16x8x24 až po 55x15x48.

Najobľúbenejšie tašky:

Tašky Elegance

Základným materiálom je biely ryhovaný papier 170 gr. Tašky ponúkame vo farbe bordó a gaštanovej. Nie sú laminované. Ponúkame ich v rozpätí rozmerov 25x11x19 cm až 60x15x43 cm. Najväčší rozmer týchto tašiek je zároveň najväčším ponúkaným rozmerom tašky v celom sortimente.

Najobľúbenejšie tašky:

 

PREJSŤ NA VÝBER DARČEKOVÝCH LUXUSNÝCH TAŠIEK

 

Farebné papierové tašky na víno

Tašky na víno sú takmer najpredávanejším tovarom. V ponuke máme obyčajné z kraftového papiera s krúteným uchom aj luxusnejšie zo štruktúrovaného silnejšieho papiera s textilným uchom.

Mosela 14x8x39

Taška je z kraftového papiera 100 gr. Má krútené ucho. Ponúkame ju vo farbách: červená, zelená, čierna, modrá. Nosnosť tašky je 10 kg – unesie teda spoľahlivo akékoľvek víno alebo fľašu tvrdšieho alkoholu, ktorá sa do nej vojde. Potlač je možná len sieťotlačou.

Najobľúbenejšia:

Bologna 9,5x6,5x38

Je to naša najmenšia taška na víno. Je z hnedého jemne ryhovaného kraftového papiera 70 gr. Ucho je biela bavlnená šnúrka ukončená uzlom. Nosnosť tašky je 4 kg. Ponúkame ich vo farbách: modrá, zelená, červená. Túto tašku z technických dôvodov nie je možné potlačiť.

Najobľúbenejšia:

Elegance 12x10x41

Základným materiálom je biely ryhovaný papier 170 gr. Tašky ponúkame vo farbe bordó a gaštanová. Nie sú laminované. Nosnosť je 12 kg. Potlač je možná sieťotlačou alebo horúcou razbou.

Najobľúbenejšia:

Gold, Silver 12x10x41

Sú vyrobené z bieleho štruktúrovaného papiera 135 gr. Farba tašiek je strieborná alebo zlatá. Ucho je zlatá/strieborná bavlnená šnúrka ukončená uzlom. Gold, Silver tašky sú nelaminované. Ich nosnosť je 12 kg pri rozloženej hmotnosti. Potlač je možná sieťotlačou alebo horúcou razbou.

Najobľúbenejšia:

Blu Glass, Blu

Sú vyrobené z hnedého jemne ryhovaného kraftového papiera 110 gr alebo 120 gr. Ponúkame ich v týchto veľkostiach a typoch ucha: Blu Glass 12x9x39 - modrá bavlnená šnúrka ukončená uzlom, Blu Glass 18x9x39 - krútené papierové ucho vlepené, Blu Glass 25x11x41 - krútené papierové ucho vlepené. U všetkých rozmerov je nosnosť tašky 12 kg pri rozloženej hmotnosti. Potlač je možná sieťotlačou.

Najobľúbenejšia:

 

PREJSŤ NA VÝBER TAŠIEK NA VÍNO



Radi vám s výberom tašky pomôžeme. Tašky môžete objednať priamo cez náš E-SHOP. V prípade, že máte záujem o tašky s potlačou, vyplňte formulár a my sa vám ozveme s cenovou kalkuláciou. Formulár nájdete v E-SHOPE u každého produktu umiestnený v spodnej časti stránky pod špecifikáciou tašky.

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah