Papierová taška biela - elegantné a zároveň lacné riešenie

- Kategória: Novinky

Papierová taška biela je najelegantnejšie a zároveň najlacnejšie riešenie z nami ponúkaných papierových tašiek. Aké sú možnosti nákupu a potlače papierových bielych tašiek? A aké sú hlavné výhody výberu bielej papierovej tašky? Odpovede na tieto otázky a taktiež na veľa ďalších sa dočítate v tomto článku.

papierové tašky v bielom odtieni

Rozdelenie bielych papierových tašiek

Biele papierové tašky ponúkame v niekoľko variantách. Základom sú klasické biele papierové tašky z kraftového papiera - s plochým alebo krúteným uchom. Potom sú tu taktiež biele laminované papierové tašky - s matnou alebo lesklou lamináciou a textilným uchom. Kombináciou vyššie uvedených sú eko luxusné papierové tašky s bielym textilným uchom. Jedná sa o tašku s vyššou gramážou papiera a textilným uchom - táto taška ale nemá povrchovú lamináciu. Poslednou samostatnou kategóriou, v ktorej nájdeme zástupcu u všetkých vyššie uvedených, je kategória bielych papierových tašiek na víno.

Biele papierové tašky a ich využitie

Tašky s plochým uchom sa obecne používajú ako odnosné tašky - väčšie pre nákup potravín, menšie napr. na zákusky. Tašky s krúteným uchom sú využívané skôr pri predaji odevov, šperkov apod. Laminované papierové tašky sa hojne využívajú pre vloženie akýchkoľvek darčekov, napr. pri obdarovaní obochodných partnerov. Rovnaké využitie najčastejšie majú aj eko luxusné papierové tašky. U tašiek na víno, spôsoby ich využitia vôbec nemusíme spomínať.

Biele papierové tašky - krútené ucho vs. ploché ucho

Obecne platí, že taška s krúteným uchom má o niečo vyššiu nosnosť než taška s plochým uchom. Taktiež je menej náchylná k roztrhnutiu. V rovnakom rozmere teda bude u tašky s plochým uchom väčšinou o niečo nižšiu gramáž než u rozmerovo rovnakej tašky s uchom krúteným.

Taška s krúteným uchom je tak vzhľadom k vyššej nosnosti vhodnejšia pre odnos ťažších vecí - krútené ucho je pohodlnejšie v úchope a viacej vydrží, keď je taška ťažšia.

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

 

Potlač bielych papierových tašiek

Papierová taška biela je taktiež najvhodnejšia pre potlač - je možné ju potlačiť všetkými ponúkanými technológiami (sieťotlač, flexotlač, digitlač).

U všetkých spomínaných technológiach umožňujú biele papierové tašky (a teda aj biely podklad) väčšie možnosti pri výbere farieb pre potlač. Oproti tomu, na hnedých taškách môžu zanikať napr. odtiene žltej, oranžovej alebo aj svetlejšej hnedej farby. Platí to u všetkých vyššie uvedených tlačových technológií.

Sieťotlač

Pri potlači sieťotlačou vďaka bielemu podkladu a hladenému papieru krásne vyniknú najrôznejšie sýte farebné motívy so zaujímavými možnosťami sútlače farieb.

Papírová taška bílá SÍTOTISK

Flexotlač

Flexotlačové farby aj cez svoju technickú špecifikáciu sú na bielych taškách dostatočne výrazné a je tu možné využiť väčšiu škálu farieb než u hnedých tašiek (na ktorých mnoho svetlých farieb zaniká).

papírová taška bílá FLEXOTISK

Digitlač

U digitlače je veľkou výhodou tlač na biele tašky. Hnedá taška (podklad) výrazne potláča farebný výsledok a je veľký rozdiel medzi výslednou tlačou na bielej a hnedej taške nielen čo sa týka výraznosti farieb, ale taktiež môže časť motívu na hnedej taške úplne zaniknúť. Biela papierová taška je preto vždy najlepšou voľbou.

Papírová taška bílá DIGITISK     papírová taška digitisk

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK S POTLAČOU

 

Špecifikácie bielych papierových tašiek + najobľúbenejšie tašky

Obrázek

1. Papierová taška s bielym krúteným uchom

Túto tašku ponúkame v rozmeroch od 18x8x24 cm až do rozmeru 54x15x49 cm. Ide o biely kraftový papier v rozmedzí 80 gr - 110gr s nosnosťou 6 - 12 kg pri rozloženej hmotnosti - vždy podľa konkrétne vybranej veľkosti. Krútené ucho je vždy biele.

Najobľúbenejšie tašky:

 

Obrázek

2. Papierová taška biela s plochým uchom

U tašiek s plochým uchom máme dostupné rozmery od 18x8x22 cm do rozmeru 45x17x48 cm.

Ide o biely kraftový papier v rozmedzí 70 gr - 100 gr s nosnosťou 4 - 10 kg pri rozloženej hmotnosti - vždy podľa konkrétne vybranej veľkosti. Ploché ucho je vždy biele.

Najobľúbenejšie tašky:

Obrázek

3. Papierová taška biela s lamináciou a textilným uchom

Laminované biele papierové tašky máme v dvoch druhoch, ktoré sa navzájom odlišujú použitým materiálom papiera, jeho gramážou a materiálom ucha.

Prvou z nich je taška Milano.

Ponúkame ju v rozmeroch od 16x8x24 cm do 55x15x48 cm. Jedná sa o natieraný papier s gramážou130 gr. Taška má lesklú lamináciu a bavlnené ucho je vždy vo farbe tašky - bielej, ukončené uzlom (u červenej a čiernej varianty ucho taktiež zodpovedá - teda červené a čierne). Nosnosť u všetkých dostupných rozmerov je 12 kg pri rozloženej hmotnosti.

MONZA

Druhou možnosťou je taška Verona.

Je dostupná v rozmeroch od 16x8x19 cm do 34x13x48 cm. Tu sa jedná o pohľadnicový kartón. 180 gr. Verona pôsobí pevnejším dojmom než Milano. Ponúkame ju v matnej aj lesklej laminácii. Ucho je PP biele ukončené plastovým háčikom. Nosnosť u všetkých dostupných rozmerov je 12 kg pri rozloženej hmotnosti.

Najobľúbenejšie tašky:

 

4.  Papierová taška biela eko luxusná s textilným uchom

Papírová taška bílá eko luxusní s textilním uchem

Táto taška je EKO voľbou vzhľadom k nelaminovanému papieru.

V našej ponuke nájdete rozmery od 16x6x26 cm až po 47x18x36 cm. Vyrába sa zo 110 gr kraftového papiera a má bavlnené uši.

Nosnosť u všetkých dostupných rozmerov je 12 kg pri rozloženej hmotnosti.

Najobľúbenejšie tašky:

  

Radi vám s výberom papierových tašiek pomôžeme

Pokiaľ ste si s výberom tašky istí, môžete si objednať priamo cez náš e-shop E-SHOP. V prípade, že máte záujem o tašku s potlačou, vyplňte DOPYTOVÝ FORMULÁR v detaile produktu alebo nám pošlite email na info@taskahned.sk a my sa vám ozveme s cenovou ponukou.

 

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

 

 

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah