Darčeková papierová taška

- Kategória: Novinky

V našom sortimente papierových tašiek nájdete aj darčekové papierové tašky. Máme veľký výber z darčekových papierových tašiek, preto si u nás môže vybrať úplne každý. Ponúkame: darčekové luxusné tašky, eko luxusné taškyfarebné papierové tašky a darčekové papierové tašky na víno. Všetky darčekové tašky sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu.

Darčekové luxusné tašky

V našej ponuke darčekových luxusných tašiek nájdete veľa druhov - vyberie si naozaj každý. Papierové luxusné tašky sú cenovo dostupné a vyrobené z vysoko kvalitného materiálu. Okrem luxusných darčekových tašiek s lamináciou a bavlneným uchom si môžete vybrať aj tašky so špeciálnym zlatým povrchom a v rôznych farebných variantách. Naše luxusné darčekové tašky sa hodia pre nákup v zlatníctve alebo obchodoch s darčekovými produktami.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

Dárková taška bílá Monza 25x11x35 MAT Dárková taška červená Milano 25x11x31
Verona biela MAT 25x11x35      Milano červená 25x11x31

PREJSŤ NA VÝBER DARČEKOVÝCH TAŠIEK

Eko luxusné tašky

Pokiaľ radi šetríte prírodu a zároveň potrebujete darčekovú luxusnú tašku, naše eko luxusné darčekové tašky sú výbornou voľbou. Sú šetrné k životnému prostrediu tým, že sa dajú recyklovať. Uši eko papierových tašiek sú vyrobené z bavlny, v rovnakej farbe ako je taška samotná. Povrch darčekových papierových tašiek je jemne ryhovaný a tašky sa dajú potlačiť sieťotlačou. Preto je tieto eko papierové tašky možné využiť ako v normálnych obchodoch, tak v obchodoch s luxusnejšími produktami.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

Papírová taška hnědá Siena 26x12x34
Siena biela 16x6x26      Siena hnedá 26x12x34

PREJSŤ NA VYÝBER EKO LUXUSNÝCH TAŠIEK

Farebné papierové tašky

Farebné darčekové papierové tašky vynikajú svojou vysokou kvalitou a rozsiahlym výberom. Kombinácia krúteného ucha darčekových farebných tašiek s vrchným zahnutým lemom pôsobí o niečo viac luxusnejšie. Vďaka svojim farbám a možnosti potlače sa hodí k reklamným účelom. Ďalej je možné farebné darčekové tašky využiť v obchodoch s darčekovými produktami a papiernictve.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

Červená taška ExtraTWIST 18x8x24 Modrá taška ExtraTWIST 24x11x33
ExtraTWIST červená 18x8x24      ExtraTWIST modrá 24x11x33

Papierové tašky na víno

V našej ponuke nájdete rôzne druhy darčekových papierových tašiek. Darčekové tašky na víno patria medzi bezkonkurenčne najobľúbenejšie a najpredávanejšie. Vysoká kvalita za výhodné ceny. Darčekové tašky na víno ponúkame v mnohých variantách - najpoužívanejšie ucho je krútené alebo bavlnené. Vďaka svojej rôznorodosti darčekové tašky na víno využijete v obchodoch s produktami, vinotékach alebo pre reklamné účely.

Najobľúbenejšie tašky z tejto kategórie:

Taška na víno Livorno 12x10x41 hnědá Taška na víno bílá Pálava 11x10x38 LESK
Livorno hnedá 12x10x41      Verona biela LESK 11x10x38

Radi vám s výberom papierových tašiek pomôžeme

Radi vám pomôžeme tašky vybrať. Pokiaľ ste si s výberom istí, môžete si tašky objednať priamo cez náš E-SHOP. V prípade záujmu o tašky s potlačou vyplňte náš  DOPYTOVÝ FORMULÁR a my vám pošleme cenovú kalkuláciu. Dopytový formulár nájdete u každého produktu a je umiestnený naspodu stránky pod špecifikáciou tašky.

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah