Luxusné tašky na víno, ideálne pre darovanie akéhokoľvek alkoholu

- Kategória: Novinky

taška na víno Livorno

Skladová taška na víno, pod názvom Livorno, je k dispozícii v dvoch obľúbených formátoch. To, čo však majú spoločné, sú použité ekologické materiály, z ktorých sú tašky vyrábané, bez toho aby sa z nich vytratil nádych luxusu. Posúdťe sami...

Pokiaľ už teraz viete, že sa vám taška Livorno páči,
rovno prejdite do nášho e-shopu k výberu.

Tašiek máme len obmedzené množstvo, udržujeme ich v počte 500 ks
od každého rozmeru a prevedenia. Prejsť k taškám Livorno.

Taška na víno zo série Livorno

Pevné, elegantné a ekologické. Také sú papierové tašky na víno z našej novej kolekcie nazývanej Livorno. Ponúknuť tašky môžeme z troch farebných variánt. K výrobe každej z variánt bol použitý odlišný materiál. Náš sortiment sme opäť obohatili aj o tašky pre odnos dvoch vín. Tašky na dve vína taktiež oceníte v prípade, že chcete darovať jednu fľašu a vedľa toho malú drobnosť alebo pochutinu. Na tieto tašky vieme ponúknuť taktiež potlač.

Livorno s potlačou

Na všetky druhy tašiek z kolekcie Livorno je u nás možné talčiť pomocou sieťotlačovej technológie. Farebné pokrytie ponúkame od jednej až po tri farby v grafickom návrhu, a to vrátane zlatej, striebornej a bielej farby. Možnosti potlače je potrebné zvážiť individuálne podľa motívu. Stačí nám poslať dopyt prostredníctvom dopytového formulára, ku ktorému sa dostanete skrz tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v detaile tašky. My sa vám obratom ozveme a spoločne potlač tašiek preberieme.

taška na víno tlačítko

Tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v detaile všetkých tašiek tu…

Čierna taška na víno Livorno

Taška na víno Livorno je vyrábaná z luxusného matného grafického papiera. Taška má vystužené dno aj vrchnú časť. Ucho predsatvuje čierna bavlnená šnúrka ukončená uzlom. Celková nosnosť tašky je 6 kilogramov. Tou samou nosnosťou disponuje varianta na dve fľaše. U nás je možné zakúpiť od minimálneho množstva 50 kusov.

taška na víno Livorno taška na víno Livorno
Čierna taška na víno Čierna taška na dve vína

Hnedá taška na víno Livorno

Elegantná a pevná taška na víno z hnedého kraftového papiera, vďaka ktorému sa na prvý pohľad z tašky nevytráca ekologický tón. Uši sú viazaná bavlnená šnúrka, vrchná a spodná časť tašky má vystuženie. Celková nosnosť tašky, ako pre jednu fľašu, tak aj dve, je až 6 kilogramov rozloženej hmotnosti.

taška na víno Livorno taška na víno Livorno
Hnedá taška na víno Hnedá taška na dve vína

Recyklovaná taška na víno Livorno

Ďalšia taška na víno zo série Livorno je zaujímavo riešená taška z recyklovaného papiera. Štruktúru recyklovaného papiera si všimnete na prvý pohľad. Jedná sa o silný papier s gramážou 170 g. Taška má naviac vystužené dno aj vrchnú časť, jej uši sú viazané bielou bavlnenou šnúrkou zakončenou uzlom. Minimálny odber tašiek, rovnako ako u všetkých luxusných tašiek, máme nastavený na 50 kusov, platí to u tašiek s potlačou, takisto u tašiek bez potlače.

taška na víno Livorno taška na víno Livorno
Recyklovaná taška na víno Recyklovaná taška na dve vína

Papierová taška na víno

Celoročne najdopytovanejšia obyčajná papierová taška na víno je bez pochýb Mosela. S rozmerom 14x8x39 cm sa hodí aj pre odnos širších fliaš, typovo sektov a šumivých vín. Vyrábaná je z jemne ryhovaného papiera. Uši má papierové krútené a jej nosnosť je 5 kilogramov. Tieto papierové tašky na víno ponúkame v hnedej a bielej verzii, takisto aj vo farebnom prevedení:

taška na víno Mosela v barevných variantách

Papierové tašky na víno Mosela

Laminovaná taška na víno

Laminované tašky na víno ponúkame pod názvom Verona, a to v matnom, tak aj v lesklom prevedení. Verona je luxusná pevná taška na víno s korporátnym vzhľadom. Obe varianty majú rozmer 11x10x38 cm a nosnosť 6 kilogramov. Vyrába sa z pohľadnicového kartónu a uši majú z PP tkaného materiálu. Naviac majú vystužené dno kartónom. Verony patria medzi najdopytovanejšie tašky na víno s potlačou v priebehu vianočného obdobia.

taška na víno Pálava taška na víno Pálava
Lesklá laminovaná taška na víno Matná laminovaná taška na víno

Luxusná ekologická taška na víno

Keď už je reč o luxusnej ekologickej taške, rozprávame sa samozrejme o Siene. Vyrába sa z ryhovaného kraftového papiera. Uši sú bavlnené, zakončené uzlom, vždy vo farbe tašky. Tieto papierové tašky na víno ponúkame v bielej a hnedej variante.

taška na víno Siena taška na víno Siena
Hnedá Siena 11x9x36 Biela Siena 11x9x36

Luxusná eko taška na víno Siena v hnedom a bielom prevedení.

A ako u nás môžete objednať tašky s potlačou?

  • Prejdite k výberu tašiek do kategórie produktov
  • Vyberte si tašku z ponuky a pomocou tlačítka „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ prejdite k dopytovému formuláru

tlačítko v kategorii

Tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v kategórii.

tlačítko v detailu tašky

Tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v detaile produktu.

  • Vyplňte a odošlite krátky dopytový formulár
  • Na základe vášho dopytu vám pošleme cenovú kalkuláciu. V pracovných dňoch od 9.hod. do 17.hod. odosielame cenové kalkulácie obratom
  • Požiadame vás o doručenie tlačových dát
  • Z tlačových dát vám pripravíme náhľad potlače na šablóne k schváleniu ZADARMO
  • Po odsúhlasení náhľadu a objednávky vám vystavíme zálohovú faktúru
  • Po uhradení zálohovej faktúry priraďujeme tašky do výroby
  • Po vytlačení vám tašky expedujeme na vami určenú dodaciu adresu

PREJSŤ NA VÝBER TAŠIEK NA VÍNO

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah