Papierové tašky veľkoobchod

- Kategória: Novinky

Našim primárnym zameraním je veľkoobchod papierových tašiek, s vlastnou potlačou aj bez potlače. Nie sme maloobchod. Nekúpite u nás tašky od 1 ks. Odbery sú možné najčastejšie od 100 ks od druhu. U luxusných tašiek je to o niečo menej – 50 ks. Stále to ale nie je najvhodnejšie napríklad pre kúpu tašiek na vianočné darčeky pre rodinu. Pokiaľ ale potrebujete ako firma obdarovať zákazníkov alebo dodávateľov, tak sme tá pravá voľba.

papierové tašky velkoobchod

PAPIEROVÉ TAŠKY VELKOOBCHOD TaškaHned.sk

Kto patrí medzi našich najčastejších odberateľov?

Najčastejšie od nás odoberajú reklamné agentúry, firemní zákazníci, obchody, reštaurácie, rozvozy. Sú to najčastejšie zákazníci, ktorí pri jednorazovej akcii využijú niekoľko stoviek tašiek alebo reštaurácie a rozvozy, ktoré pre potrebu odnosu jedla vypotrebujú niekoľko desiatok tašiek denne. Alebo napríklad butiky, ktoré objednávajú vo veľkom raz za čas a potom tašky nejakú dobu rozdávajú pri nákupe svojim zákazníkom. A medzi najväčších odberateľov patria kamenné a online obchody s potravinami, ktoré majú spotrebu tašiek denne priamo obrovskú. Patrí medzi nich napr. Rohlik.cz.

Ako získať veľkoobjemovú zľavu?

Každý zákazník, ktorý nakúpi 1 000 ks tašiek a viac, automaticky dostane veľkoobjemovú zľavu. Množstvo potrebné pre získanie zľavy sa ešte odlišuje tým, či ide o strojnú alebo luxusnú tašku. U strojných tašiek platí 1 000 ks a viac. Ďalšia zľava je tak pri odbere 3 000ks, 5 000 ks a nakoniec 10 000 ks. U luxusných tašiek sa konkrétne množstvo potrebné pre získanie veľkoobjemovej zľavy líši druh od druhu, ale začína vždy pri odbere 2 originálnych balení. Každá luxusná taška má ale originálne balenie inak veľké. U niektorých je to 100 ks a niekde napríklad 150 ks alebo 200 ks.

Ako bolo uvedené vyššie, takmer každá taška má niekoľko stupňov pre zľavu – čím vyššie množstvo, tým výhodnejšia cena za 1 ks tašky.
Nie je teda nutné sa niekde registrovať. Pre nárok na zľavu stačí pri nákupe objednať minimálne požadované množstvo a zľava bude poskytnutá automaticky.

papierové tašky

Platia rovnaké podmienky aj pre tašky s potlačou?

Odpoveď znie: Áno, platia.

Aj pre tašky s potlačou platí rovnaké pravidlo – objednať potrebné množstvo tašiek, od ktorého zľava platí. U ceny za potlač tak platí to rovnaké – čím viac tašiek objednáte, tým lepšie cenu za potlač 1 ks môžete získať.

Sme nielen veľkoobchod, ale taktiež veľkovýroba papierových tašiek

Táto skutočnosť je pre nás aj pre našich zákazníkov veľkou výhodou. Ako priami výrobcovia dodávame tašky za najnižšie ceny. Ako je to možné? Spojujeme viacero objednávok na tašky rovnakej veľkosti, ktoré následne tlačíme spoločne. Tým vzniká úspora nákladov na prípravu, nastavenie a následné umývanie tlačových strojov. Nákupné ceny papierových tašiek sú tak zrovnateľné s cenami plastových tašiek.

Benefity nášho skladu a veľkoobchodu papierových tašiek

Udržujeme okolo 3.000.000 ks papierových a textilných tašiek skladom pre rýchle zásobovanie a expresnú potlač. V rámci expresnej potlače sme schopní potlačiť až 25.000 ks tašiek. Veľkou výhodou taktiež je náš showroom, kde si môžete pozrieť a vybrať zo skladových tašiek, prejsť si ukážky potlače skladových tašiek a taktiež ukážky zákazkovej výroby tašiek.

 

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVÝCH TAŠIEK

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah