Poštové tašky a obálky na zásielky [novinka]

- Kategória: Novinky

Vypočuli sme volanie zákazníkov po ponukách papierových obálok (papierových taškách bez ucha) a prichádzame s poštovými taškami, ktoré sú čerstvou novinkou v našej ponuke. Majú široké dno, sú z pevného kraftového papiera, so samolepiacim páskom na uzatvorenie. Slúžia pre balenie dokumentov, rozposlanie zásielok a eshopových objednávok. Vyberte pre svoju predajňu, e-shop alebo firmu tie, ktoré vám budú rozmerovo vyhovovať najviac. Aktuálne za výhodné ceny.

Poštovní tašky a obálky na zásilku

Poštové tašky - rýchle a lacné balenie vašich zásielok

Poštovné tašky alebo obálky na zásielky sú prepravné obaly, často využívané pre balenie objednávok s knižkami, oblečením alebo maličkosťami, ktoré sa nezmestia do obyčajnej obálky bez dna. Dno poštovných tašiek je široké krížové o hĺbke 7 - 10 cm. Tašky sú vyrobené z pevného kraftového papiera v gramáži 100 gr. Ponúkame ich v niekoľko rozmeroch a v 2 štandardných farbách - biela a prírodná hnedá. Materiál je dostatočne pevný, aby odolal poškodeniu, ku ktorému by mohlo prísť behom prepravy. Vo vrchnej časti poštových obálok nájdeme samolepiaci pruh, vďaka ktorému zostane obálka pevne uzatvorená po celú dobu prepravy.

TIP: Niektoré z poštových tašiek obsahujú druhý samolepiaci pruh, ktorý môže klient použiť pre rozlepenie obálky na vrátenie.

Poštové tašky FlexiPAK

Poštové tašky nájdete na našom e-shope pod obchodným názvom FlexiPAK. Nabízíme je v několika formátech v šíři 26 až 36 centimetrů a hloubce 5 a 11 centimetrů v bílé i hnědé barvě. Bezpečně do nich umístíte dokumenty a předměty Ponúkame ich v niekoľko formátoch v šírke 26 až 36 centimetrov a hĺbke 5 a 11 centimetrov v bielej a hnedej farbe. Bezpečne do nich vložíte dokumenty a predmety o veľkosti A4, A3 aj väčšie formáty.

  • Od klasických obálok sa odlišujú širokým krížovým dnom
  • Praktický obal pre eshopy a rozposielanie zásielok, lacná alternatíva krabíc
  • Do obálok bezpečne umiestníte A4, A3 aj väčšie formáty
  • Vyrobené z pevného kraftového papiera
  • Pevne uzatvorené jedným samolepiacim pruhom na klope
  • Druhý samolepiaci prúžok môže použiť klient pri vrátení
  • Odolnosť voči poškodeniu, ku ktorému by mohlo prísť pri preprave
  • Bez potlače aj s vlastnou potlačou
  • Rýchla expedícia, tašky bez potlače do 24 hod.
  • Farba biela/hnedá
  • Odber už od 100 ks

PREJSŤ NA VÝBER POŠTOVÝCH TAŠIEK

Presné rozmery poštových tašiek FlexiPAK nižšie

Poštovní tašky a obálky na zásilku

Ako určiť správnu veľkosť obálky na zásielky?

U všetkých obálok uvádzame veľkosti v cm v poradí šírka, hĺbka, výška. Posledným rozmerom vedľa výšky je rozmer klopy (spravidla 5 cm), na ktorej je samolepiaci pruh pre jednoduché uzatváranie obálky. Klopa je preložená cez horný okraj obálky, výsledná veľkosť obálky je šírka x výška v cm. Hĺbka obálky znamená rozmer krížového dna. Široké dno je veľkou výhodou našich obálok na zásielky, vďaka nemu do obálky umiestníte aj rozmernejšie predmety a dokumenty.

Ako zistiť, ktorý rozmer obálky potrebujete? Najprv je vhodné obsah premerať a na základe týchto údajov zvoliť vhodnú veľkosť. Vždy rátajte s rezervou pre jednoduché vloženie obsahu, ktorý musí byť menší, než rozmer obálky, ktorý máme uvedený v popise. Zároveň vyberte obálku tak, aby vložené predmety nemali veľa priestoru, aby nedochádzalo k pohybu vnútorného obsahu pri preprave, ktorý by mohol spôsobiť poškodenie obálky.

Rozmery poštových tašiek

šírka x hĺbka (dno) x výška + klopa (rozmery v cm)

Ako je možné obálku na zásielky uzatvoriť?

Všetky naše obálky FlexiPAK majú samolepiaci pruh na klope. Niektoré typy obálok obsahujú dokonca rozšírenú klopu s dvomi samolepiacimi pruhmi. Druhý samolepiaci pruh slúži zákazníkovi k prípadnému vráteniu.

Pamätajte na to, že zásielka by mala byť zabalená tak, aby neprišlo behom prepravy k jej poškodeniu. Poštovné tašky FlexiPAK sú vyrobené z kraftového papiera, ktorý sa vyrába z recyklovaného alebo primárneho vlákna. Tento typ papiera sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu a vysokou pevnosťou v ťahu.

Poštovní tašky a obálky na zásilku

široké krížové dno je výhodou oproti klasickým dopisným obálkam

Potlač poštových tašiek

Všetky rozmery obálok v oboch farbách je možné potlačiť sieťotlačou, flexotlačou aj celofarebnou digitálnou potlačou.

Sieťotlač – najvyššia kvalita ostrej potlače

  • tlač priamymi farbami Pantone (1-6 farieb) alebo plnofarebne v CMYKu, prípadne CMYK s podtlačou bielej pre lepšie prekrytie
  • vhodné pre počet 100 - 1.000 ks

Flexotlač – lacná potlač poštových tašiek

  • farebnosť potlače: 1 alebo 2 farby
  • vhodné pre počet 500 - 30.000 ks

Digitlač – rýchla potlač viacfarebného motívu

  • farebnosť potlače: CMYK
  • vhodné pre počet 100 - 10.000 ks

Poštovní tašky

Cena je veľkou výhodou poštových tašiek

Oproti krabiciam alebo iným obalom má poštová taška najlepší pomer cena / výkon. Je lacná, pevná, nepriehľadná a dá sa rovno zalepiť pomocou samolepiaceho pruhu. V období 2022 / 2023 ponúkame výrazné zavádzajúce ceny na tento sortiment tašiek.

Cena poštových tašiek už od 0,324 Eur/ks.

  • Odber od 100 ks
  • Množstevné zľavy

Ako objednať papierové poštové tašky?

Ak prevádzkujete e-shop alebo sa profesionálne zaoberáte kuriérnymi službami, mali by sa tieto obálky - poštové tašky - stať neoddeliteľnou súčasťou vášho skladu. Vhodné sú aj pre firmy a jednotlivcov na posielanie objemných zásielok a dokumentov. Zmestí sa do nich celý balík faktúr pre účtovníčky, katalóg alebo oblečenie. Papierové tašky môžete objednať rovnako ako všetky ostatné papierové tašky na našom e-shope.

 

PREJSŤ NA VÝBER POŠTOVÝCH TAŠIEK

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah