Papierové vianočné tašky podľa farieb priamo z e-shopu

- Kategória: Novinky

V dnešnom článku vám predstavíme papierové vianočné tašky rozdelené podľa farieb. Všetky obrázky nižšie vás krásne navedú priamo k taškám, ktoré vidíte, na náš e-shop. Ponúkneme vám tie najlacnejšie, takisto aj niektoré z luxusných radov.

Papierové vianočné tašky Christmas Tree

Obyčajné papierové vianočné tašky z hnedého kraftového papiera 80 gramov v dvoch obľúbených veľkostiach. Celá taška je recyklovateľná, potlač je tlačená ekologickými, vodou riediteľnými farbami. Obe tašky unesú maximálne šesť kilogramov rozloženej hmotnosti.

papírové vánoční tašky hnědé

Hnedé kraftové tašky s vianočným stromčekom

Papierové vianočné tašky v zelenom

Zelené tašky vo farbe vianočného smreka, aj keď nemajú vianočnú potlač, tak práve svojou farbou zapadajú medzi papierové vianočné tašky. Tento typ papierovej vianočnej tašky ponúkame v troch základných rozmeroch. Tie isté tašky ponúkame aj v iných farbách, k nim sa dnes ešte dostaneme.

papírové vánoční tašky

Tašky ExtraTWIST vo vianočnej zelenej

Modrá je dobrá

Lacná varianta svetlo modrých tašiek s vianočným motívom. V základe sa jedná o biely kraftový papier v gramáži 90 g a biele papierové ploché uši s 8 kilogramovou nosnosťou. Taška je už celoplošne potlačená, realizovať potlač tu nie je už možné.

papírové vánoční tašky

Svetlo modré tašky s jednoduchou potlačou Santa Clausa

Hnedé kraftové tašky v tmavo modrom kabáte

Chcete sa odlíšiť od ostatných a darovať tašku v netradičnej farbe? Darujete nejaký darček, ku ktorému by sa práve modrá taška hodila? Tmavo modré tašky s lesklým povrchom v troch základných rozmeroch.

Na tieto tašky tlačíme sieťotlačou. Kvôli farebnému podkladu sme bohužiaľ limitovanní ponukou tlačených farieb. Tlačiť je možné návrh, ktorý obsahuje maximálne tri farby. Na výber sú - biela, čierna, strieborná a zlatá.

papírové vánoční tašky

Elegantné tmavomodré tašky z hnedého obyčajného papiera

Luxusnejšie modré papierové tašky

Keď nestačia obyčajné papierové vianočné tašky, nastupujú papierové tašky s luxusným nádychom. Tentokrát si bližšie rozoberieme modré tašky Blu a nižšie následne zlaté tašky Mat Oro.

Základom je hnedý, jemne ryhovaný, kraftový papier 120 g. Vysokú gramáž poznáte hneď na prvý dotyk. Taška je potlačená tmavomodrou farbou, pre orientáciu sa jedná približne o odtieň Pantone 296 U. Vrch tašky je zahnutý dovnútra, uši sú vlepené do zahnutého materiálu dovnútra tašky. Tým sa na prvý pohľad odlišuje od obyčajnej papierovej vianočnej tašky.

Rovnako ako u predchádzajúcej modrej tašky, tak aj tu platia rovnaké podmienky pre potlač. Teda:

  • Sieťotlačová technológia
  • V návrhu maximálne tri priame farby
  • Môžeme tlačiť farbami: biela, čierna, zlatá a strieborná

papírové vánoční tašky

Luxusné tašky v tmavomodrej farbe z prírodných materiálov

Papierové vianočné tašky v príjemnej béžovej farbe s farebnou potlačou

Sme si istí, že vás hneď záujme vianočný motív. Originálny stromček s rôznorodými ozdobami, široká škála striedajúcich sa farieb, pekná kvalitná potlač. U akej príležitosti by sa dali použiť tieto papierové vianočné tašky? Obdarujte vaše babičky dobrou bonboniérou a likérom, odniesť a darovať darčeky môžete práve v týchto taškách. Na výber máte z dvoch rozmerov:

papírové vánoční tašky

Papierová taška vo farbe bielej kávy s peknou farebnou potlačou z oboch strán

Každý rok je pre nás predvianočná sezóna náročná. Od októbra, až do konca roka máme u objednávok tašiek s potlačou napnuté termíny. Tašky bez potlače alebo už potlačené vianočné tašky však expedujeme maximálne do dvoch dní od obdržania objednávky. Skladovú dostupnosť je potrebné u týchto tašiek kontrolovať, nakoľko sa počas vianočnej sezóny rýchle vypredávajú. Pokiaľ by papierové vianočné tašky Merry Christmas boli vypredané, môžeme ponúknuť podobné vianočné tašky Christmas Ornaments.

papírové vánoční tašky

Snehovo biele tašky s červeným vianočným motívom

Luxusné papierové vianočné tašky Star so zlatými ušami

Tašky Star majú na prednej a zadnej strane potlačené motívy s hviezdami zlatou farbou. V rovnakej zlatej farbe sú tak riešené papierové krútené uši. Sú vyrábané z bieleho ryhovaného papiera s gramážou 140 gr.

Na voľnom priestore, kde nezasahuje už natlačený zlatý motív, je možné aplikovať vlastnú potlač, a pretože sa jedná o čistý biely papier, je možné potlačiť motívy s maximálne šiestimi farbami. Je možné potlačiť farbami zo vzorníku Pantone C alebo CMYK.

papírové vánoční tašky

Biele luxusné tašky so zlatým vianočným motívom

Piccadilly - červená čiapočka medzi vianočnými taškami

Matná taška v červenej farbe s lesklým lakovaným dekorom po celom obvode. Čím sú papierové vianočné tašky Piccadilly zvláštne, sú jej uši. Sú vyrábané z bavlneného krúteného materiálu, vlepované do zahnutého materiálu dovnútra tašky, rovnako ako u modrých tašiek Blu. Všetky tri rozmery majú nosnosť až 12 kilogramov a nie je možné ich povrch už ďalej potlačiť.

papírové vánoční tašky

Červené Piccadilly s lakovaným dekorom

Pokiaľ trváte na červenej taške a chcete potlač loga vašej firmy s blahoželaním, tak v tomto prípade sú tu opäť tašky ExtraTWIST v sýtej červenej farbe.

papírové vánoční tašky

Papierové vianočné tašky ExtraTWIST v sýtej červenej

Papierové vianočné tašky v luxusnej zlatej farbe

Tašky sú vyrobené z pevného bieleho kraftového papiera o 150 gramoch. Papierové vianočné tašky majú odtieň zlatej podľa vzorníku Pantone 871 U. Rovnaký odtieň tak majú papierové krútené uši, ktoré sú, rovnako ako u modrej tašky Blu, vlepené do zahnutého materiálu dovnútra tašky.

A pretože je tašky vyrábaná z naozaj silného materiálu, je tu možná potlač, či už prostredníctvom sieťotlačovej technológie, tak aj horúcou razbou.

papírové vánoční tašky

Papierové vianočné tašky v luxusnej zlatej farbe

 

A ako u nás môžete objednať tašky s potlačou?

  • Prejdite k výberu papierovej vianočnej tašky do kategórie: VIANOČNÉ TAŠKY
  • Vyberte si tašku z ponuky a pomocou tlačítka„DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ prejdite k dopytovému formuláru

tlačítko v kategorii

Tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v kategórii.

tlačítko v detailu tašky

Tlačítko „DOPYTOVAŤ S POTLAČOU“ v detaile produktu.

  • Vyplňte a odošlite krátky dopytový formulár
  • Na základe vášho dopytu vám pošleme cenovú kalkuláciu. V pracovných dňoch od 9 hod. do 17 hod. odosielame cenové kalkulácie obratom
  • Požiadame vás o doručenie tlačových dát
  • Z tlačových dát vám pripravíme náhľad potlače na šablóne k schváleniu ZADARMO
  • Po odsúhlasení náhľadu a objednávky vám vystavíme zálohovú faktúru
  • Po uhradení zálohovej faktúry priraďujeme tašky k do výroby
  • Po vytlačení vám tašky expedujeme na vami určenú dodaciu adresu

PREJSŤ NA VÝBER PAPIEROVEJ VIANOČNEJ TAŠKY

Zdielať tento obsah